Епизод 5 - Children of Earth Day Five

Обсъждайте мини-сериите на "Децата на Земята" поредицата.

Модератор: Модератори

Епизод 5 - Children of Earth Day Five

Мнениеот Carnage » 11 Юли 2009, 11:55

Изображение

Автор: Russell T. Davies
Актьори: John Barrowman, Eve Myles, Burn Gorman, Naoko Mori, Gareth David-Lloyd, Indira Varma, Kai Owen и др.
Времетраене: 58 мин.
Изтегли: Zamunda.NET, Mininova.ORG

Води се като 3 сезон на сериала. Противниците в сериала са извънземни, наречени 456. Russell T. Davies е написал 1,4 и 5 част (епизод). John Fay 2-ра, а James Moran 3-та част (епизод). Режисьорът е Euros Lyn (ветеран от "Доктор Кой"). Продуцент - Peter Bennett. 5-те минни-серии ще се излъчат на една седмица от 6-ми до 11-ти* Юли 2009.

SEASON FINALE
Изображение
"There's one thing you've never put in a trap If you're smart, If your value is continuing to existing. If you have any plans about seeing tomorrow there's one thing you've never ever put in a trap. ME!"
Аватар
Carnage
Администратор

Re: Епизод 5 - Children of Earth Day Five

Мнениеот apocalexxnow » 21 Юли 2009, 10:04

Както и очаквах, извънземните бяха набързо победени от някаква тъпотия. Пожертването на племенника на Джак вече беше излишно, достатъчно драма създаде смъртта на Янто, а тъпото хлапе не е герой за когото ни пука. Но попринцип завършващите епизоди на такива тежки и заплетени истории рядко са хубави, така че аз все пак си останах доволен. Много беше интересна борбата на Гуен да спаси децата от нашите си военни, както и обратът на секретарката. Вече не помня тук ли онзи застреля себе си и семейството си или в миналия епизод, но и това много ми хареса :) Смисъл, тъжно беше де, хареса ми като история и завършек за героите, драма и тн :)
Изображение
Аватар
apocalexxnow
Time Lord

Назад към Torchwood - Children of Earth