The Christmas Invasion (Коледен Епизод 2005)

Коментирайте 1 сезон на "Доктор Кой" от новите серии.

Модератор: Модератори

Re: Имам Въпрос

Мнениеот tanty » 17 Сеп 2009, 17:50

apocalexxnow написа:Еее, Диема не е длъжна да се съобразява с пиратите, които са гледали сериала две години преди да го пуснат ;)

Е, сега, това е дискриминация!!! Как така ще бъдат анти-пирати? Анти-пиратсвото ограбва! :lol:
Гледайте онлайн класическите епизоди
Доктора написа:I am definitely a madman with a box.

Изображение
Аватар
tanty
The Master

Мнениеот pinko » 06 Яну 2010, 18:28

Не лош спешъл много се накефих на ръката... :lol: А и тази Хариет Джоунс ми е супер антипатична .. много ме нервеше...
JUST BRILLIANT!
Изображение
Аватар
pinko
Ood

Мнениеот apocalexxnow » 06 Яну 2010, 22:04

Много хубав коледен епизод, като е и наистина коледен, за разлика от последните 3-4 :) Ръката мен ме издразни, но Хариет не, тя си е готин персонаж :) Бе от сериите с Роуз, най ме кефеше майка й :) Ако могат да я върнат само нея... :)

Иначе гледах в ютюб специален епизод на едно тяхно предаване с въпроси (пародираха го в края на първи сезон заедно с биг брадър, но му забравих името), където се състезаваха голяма част от актьорите до края на втори сезон, включително и К-9 :) Та, спечели в крайна сметка кой...? Майката на Роуз :) Въпреки че де факто не заслужаваше тя, но айде, излезна й късметът :)
Изображение
Аватар
apocalexxnow
Time Lord

Мнениеот arninkata » 08 Фев 2010, 22:51

Carnage написа:
Изображение

Епизода е първия след регенерацията на Доктора. През повечето време на епизода виждаме как Докторът лежи на легло, но така или иначе ни остава добро впечатление. Ако си гледала по-напред, сигурно се чудиш от къде Джак Харкенс от Торчууд има тази ръка с него. Тя е на Доктора и е точно то този епизод. Расата на Сайкоракс напада Земята накратко и Докторът трябва да спаси положението. Тук е и първата поява на Хариет Джоунс, която по-нататък помага много на Доктора. Изгледай го заслужава си! :)

Изтегли @mininova.org

Torrent not found...
The torrent you requested (id: 338089) does not exist in our database.

This could mean that:
The torrent was old, and automatically removed by our system. This happens if no torrent activity is recorded for a while.
The torrent was removed by one of our moderators, for example because we received complaints from users.
We received a copyright takedown request, and removed the torrent in compliance with our copyright policy.

Е навих се и аз да го дръпна, но....Помощ? :?
Изображение
Аватар
arninkata
Slitheen

Мнениеот dampers » 08 Фев 2010, 23:42

Знаех си че трябва да ги оправя тия линкове. ОК, сега не би трябвало да имаш проблем.
Кълна се, никога да не
забравям теб,
с когото пет години
всичко съм делил.
Кълна се, попадне ли
в беда един от нас
да му подам ръка
и в лош за мене час.
Аватар
dampers
Модератор

Мнениеот arninkata » 09 Фев 2010, 09:24

Ураа започна да се тегли! Мерси много!

Edit: Изгледах го @_@ Супер е!!! По някаква случайност точно след това гледах епизода, където Марта намери ръката на Доктора в чантата на Джак :lol:
Аватар
arninkata
Slitheen

Re: The Christmas Invasion (Коледен Епизод 2005)

Мнениеот tanchety_ » 05 Юни 2010, 20:26

Днес гледах този епизод за втори път. Много ми хареса идеята за коледна елха убиец :lol: Аз следа Доктора от скоро и съм гледала само 4 епизода, за сега. Но от много време не е имало филм който да ме вманиачи толкова. :roll:
Изображение Изображение Изображение
Аватар
tanchety_
Human

Предишна

Назад към Сезон 1