Главно обсъждане на сезона.

Коментирайте 2 сезон на "Доктор Кой" от новите серии.

Модератор: Модератори

Re: Главно обсъждане на сезона.

Мнениеот MelodyMi » 30 Яну 2010, 22:41

Екълстън и него си го обичам, обаче Тенант си е тенант...
Маниакалните погледи винаги ме карат за заобичам актьор
Изображение
Et je ne sais plus à quoi penser, c'est dur d'être libre comme toi
Аватар
MelodyMi
Human

Мнениеот sunshineit. » 03 Мар 2010, 17:58

MelodyMi написа: Маниакалните погледи винаги ме карат за заобичам актьор

Тенант е толкова добър в тази част ^.^ ;d
Смятам ,че втори сезон беше по-добър от първи. И Тенант беше по-добър Доктор, колкото и да не му симпатизирах отначало.
The girl in the fireplace беше много красив епизод. Въпреки че много се надразних на Доктора :/
Аа The impossible planet, заедно с The Satan pit ми станаха любими <3
Love & Monsters беше ужасна. Може би единствената серия за сега, която мога да определя като такава, пф.
А края... беше.... ох. Болезнен, съкрушаващ, неописуемо хубав и ужасен едновременно. След 2 часа безспирен рев се пооправих ;d, но следващите няколко дни бях в транс и отказвах да започна следващ сезон, защото знаех, че Роуз няма да я има, а Доктора ще си продължи както винаги си е било и че ще му се надразня още повече.
Но да, невероятен сезон :>
We are the center of the universe anyway.
Аватар
sunshineit.
Human

Мнениеот arninkata » 03 Мар 2010, 23:10

Не беше лош, но само един-два епизода ми направиха впечатление :roll: Според мен не е най-добрият сезон...
Изображение
Аватар
arninkata
Slitheen

Мнениеот annierocks » 03 Сеп 2010, 00:11

Ааааа, финалът!!! :((
Първият ми сезон беше... ъъъ... вторият :ДД.
New Earth беше серията, която ме накара да заобичам сериала. Просто това New, New, New... New New York беше адскиии.. сладко. В Gridlock вече нямаше същият ефект обаче.
Tooth and Claw беше... готина. Кралицата Виктория, върколака и така нататък. Самият звяр не ме изкефи особено, като съм свикнала с ХП версията за върколаци, но ставаше. Той пък и не беше обикновен върколак.
School Reunion - не съм гледала старите серии, но обичам да гледам стари придружители да се срещат отново с Доктора :D . Тука обаче ме подразни държанието на Роуз от вида на "ОМГ, мислех, че съм единствена, че ние с теб сме свързани завинаги, уаааа!!!".
The Girl in the Fireplace - Мадамата изглеждаше готина, ама тая романтика с Доктора - неее. Аз съм Доктора/Роуз shipper.
Епизодите с паралелния свят не бяха зле, откриха една напълно нова история, която им послужи и за последните два епизода - хитър ход. Сайбърмените обаче нямат... ъъъ... чара (май не е точната дума) на другите извънземни. Дори Далеците са по-готини от тях.
The Idiot's Lantern не беше нищо особено, това е един от трите най-слаби за сезона според мен. Обаче онзи Томи беше сладък :D Актьорът се казва Рори Дженингс.
The Impossible planet, The Satan Pit бяха яки, екипът беше готин също.
Love and Monsters... може би най-най-най-най-слабият епизод. Оная Урсула (актрисата играе и Стенещата Миртъл от ХП) ми беше много адски нелицеприятна. И накрая ми се стори доста странна връзката на Елвис... упс, Елтън :D с Урсула. Та тя е плоча!
Fear Her ми беше най-първият епизод евър. Гледах го преди една година по Диема 2, обаче дали заради дублажа, дали че просто епизодът беше тъп, не ми хареса. Хубав беше единствено фактът, че Роуз трябваше да се справя сама накрая, беше яко веднъж поне да спаси Доктора (окей, след Лошия Вълк), вместо той все да я измъква.
Иии последните два епизода... ;(((. Просто бяха... невероятни. Разкрихме тази мистериозна органзация Торчууд най-накрая :D. А краят беше епичен. Най-вече заради емоцията, която показаха Тенант и Били, просто лицето на Доктора след като Роуз беше всмукана... невероятно. И адски тъжно. Накрая леко се издразних на Дона, че така прекъсна цялата емоция, но й се прощава. Джаки и Пийт също ми харесаха. И веднъж да се изкефя на Мики :D . И Джейк :D !
annierocks
Human

Предишна

Назад към Сезон 2